Visurile pot deveni realitate?

Oare ce trebuie să faci pentru ca visurile să devină realitate? Chiar dacă nu toate, dar măcar câteva. 

Oare cum ar fi să îți dorești cu ardoare ceva și chiar să se întâmple? În afară de faptul că acel ceva te-ar face fericit, ți-ar da senzația că viața ta îți aparține, că poți interveni și tu la plăsmuirea ei. 

Pentru unii, visurile par ușor de înfăptuit. Pentru alții, par că se îndepărtează mereu și nu pot fi atinse. 

Pentru unii, e normal să ai o casă, o familie armonioasă, un copil, o muncă interesantă - chiar toate la un loc.Pentru alții, aceste lucruri sunt un vis. Unii consideră că dacă ești cât de cât sănătos, ai ce mânca și unde dormi, nu ai de ce să te plângi, că ar putea fi și mai rău... 

Și totuși, nu poți trăi fără visuri. Și nu poți trăi nici dacă visurile nu ți se împlinesc niciodată. 

De ce oamenii nu sunt egali în fața visurilor? Să fie norocul, încrederea în sine, deșteptăciunea? În primul rând, cred că trebuie să crezi în visul tău și în faptul că tu poți și meriți să ți se împlinească. Dar cum să ajungi să crezi, într-adevăr, cu toată ființa ta? 

Eu nu prea știu să răspund. Ar fi interesant să povestească unul dintre cei răsfățați de soartă, pentru care visurile vin, se împlinesc, pleacă și în locul lor vin altele.
Visurile pot deveni realitate? Visurile pot deveni realitate? Reviewed by Floarea soarelui on joi, septembrie 26, 2013 Rating: 5

2 comentarii

  1. Astept si eu cu nerabdare raspunsul, pentru a intelege exact ce am de facut... Cum ajungi sa crezi, cu toata fiinta, ca visul ti se poate implini? Cand realitatea iti da peste nas zi de zi, cand ratiunea iti spune ca nu esti pregatita pentru a visa un anumit vis, cum faci sa mai ai incredere in tine si in fortele tale?
    Nu vrei sa scoti verificarea aia inutila si obositoare de la comentarii? Design- Setari- Postari si comentarii- Cine poate face comentarii (Oricine)- Afisati verificarea pe baza de cuvinte (Nu).

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca trebuie sa iei viata mai cu lejeritate. Si sa ai si visuri de rezerva. Sa nu iti indrepti toate energiile intr-o singura directie. Sa lupti pentru visul tau, dar sa nu te doboare esecul. Ai observat oamenii de succes? Ceea ce ii deosebeste pe ei de ceilalti este ca nu se demoralizeaza atunci cand gresesc sau cand nu obtin ceea ce isi propun. Dar merg inainte.
    Multumesc pentru sfaturile tehnice, le-am pus in aplicare instantaneu.

    RăspundețiȘtergere